085 06 02 027 info@witgoedtrouw.nl

Wasmachine

reparatie

dordrecht

Op zoek naar wasmachine reparatie in Dordrecht?

Wilt u uw wasmachine repareren in Dordrecht? Dan bent u bij Witgoed Trouw aan het juiste adres! Wij repareren uw wasmachine snel en deskundig in Dordrecht.

Witgoed Trouw repareert wasmachines van alle merken en modellen. Of uw wasmachine nu een foutcode heeft of buitensporige geluiden maakt enz. We zijn maar al te bekend met deze fouten en streven ernaar om zo snel mogelijk om uw wasmachine weer aan de praat te krijgen. 

Al onze reparaties worden geleverd met standaard 1 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Maak direct een afspraak en bel 085- 06 02 027  of plan een afspraak in via onze online afsprakenplanner. Bovendien staan onze witgoed monteurs voor u klaar voor wasdroger en vaatwasser reparaties.

 

Reparatie inplannen

Wasmachine reparatie nodig in Dordrecht en omgeving?

Het uitvallen van de wasmachine is vervelend en kan in het dagelijks leven sterk beperken. Vaak wordt daarom zonder meer een nieuw apparaat gekocht, maar er is een veel goedkoper en minder gecompliceerd alternatief voor een nieuwe aankoop: deskundigen kunnen het apparaat in de meeste gevallen zonder problemen ter plaatse repareren, zodat een vervelende en dure nieuwe aankoop overbodig is. Witgoed Trouw Dordrecht is uw aanspreekpunt als het gaat om de reparatie van een defecte wasmachine in Dordrecht. Onze experts staan 7 dagen per week voor u klaar om zo snel mogelijk een afspraak met u in te plannen.

Welke merken wasmachines repareert Witgoed Trouw?

Met onze ruime ervaring weten onze monteurs niet alleen hoe ze apparaten van grote merken moeten repareren, zoals Miele, Bosch, AEG, Bauknecht of Siemens. Zij hebben een getraind all-round-zicht, waardoor zij veel voorkomende problemen in de modellen van alle fabrikanten kunnen herkennen en passende maatregelen kunnen nemen. Bij elke reparatie krijgt u van ons standaard 12 maanden garantie.

Wasmachine reparatie – wanneer is het de moeite waard?

Een kortstondig defect betekent voor u niet automatisch dat de trouwe wasmachine moet worden weggegooid en direct moet worden vervangen. Veel defecten kunnen eenvoudig door onze reparateurs worden verholpen, zodat u zich niet hoeft bezig te houden met de tijdrovende zoektocht naar een nieuw toestel en een dure nieuwe aankoop. Met een deskundige wasmachine reparatie wint u tijd en bespaart u bovendien veel geld.

Normaal gesproken is de reparatie van een wasmachine aanzienlijk goedkoper dan de aankoop van een nieuwe. Vooral voor toestellen die slechts enkele jaren oud zijn, is het raadzamer zich te concentreren op het wegwerken van het defect. Het probleem wordt grotendeels veroorzaakt door kleine dingen, zoals een verstopte afvoerslang of pluizenfilter. Onze monteurs kunnen kleine defecten zoals deze in een mum van tijd repareren.

 

Veelvoorkomende problemen bij een kapotte wasmachine:

Onaangename geur en muffe stank uit de wasmachine.

Dit probleem doet zich helaas voor veel huishoudens. De belangrijkste oorzaak van geurvorming door wasmachines zijn meestal bacteriën. Deze ontstaan door vocht in de wasmachine. Dit veroorzaakt een onaangename stank en muffe geur.

 De wasmachine gaat niet meer open! Wat moeten we nu doen?

Een ander probleem dat voorkomt: de wasmachine geeft aan dat het was proces voltooid is, maar de deur blijft op slot. Daar zijn verschillende redenen voor. De directe oorzaak is dat de hendel geblokkeerd is en de patrijspoort niet kan worden geopend.

De wasmachine draait niet meer goed!

Vaak is de oorzaak van het probleem: een verstopte/geknikte afvoerslang. Als u merkt dat de wasmachine niet meer goed centrifugeert, dan raden wij u aan om direct een afspraak te maken. Het zelf proberen op te lossen van problemen kan voor verdere schade zorgen.

De wasmachine pompt geen water meer uit!

Als de wasmachine stopt met pompen, kan dit liggen aan de pluizenfilter. Als de pluizenfilter verstopt is, kan het water er niet meer uitgepompt worden. Soms is de pomp van de wasmachine ook verstopt. Dit kan ook schoongemaakt worden. Dit is echter iets voor de monteur.

Water lekt uit de wasmachine

Helaas zijn er veel bekende oorzaken voor dit. Vooral de verbindingspunten zijn hier de zwakke punten. Deze omvatten:

  • Een lekke loogpomp.
  • Waterinlaat en afvoerslang zijn defect
  • Diverse slangen in de machine zelf zijn defect.
  • Afdichtingen in de wasmachine.
  • Sensoren voor het waterpeil werken niet goed
  • Afvoer bij de pluizenfilter werkt niet.

Wie voert de wasmachine reparaties uit?

Om welke huishoudelijke apparaten het ook gaat, een defect is altijd vervelend en meestal weet u uw wasmachine pas echt te waarderen als hij niet meer goed werkt. Het is des te belangrijker dat de reparatiedienst op korte termijn kan plaatsvinden en dat het personeel de juiste stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat uw wasmachine snel weer gebruiksklaar is. Om ervoor te zorgen dat wij u deze dienst op topniveau kunnen aanbieden, doen wij bij Witgoed Trouw Dordrecht uitsluitend een beroep op opgeleide en ervaren specialisten die hun vak verstaan. Onze specialisten hebben een brede kennis op hun gebied, zodat de werkzaamheden routinematig en met precisie kunnen worden uitgevoerd voor alle merken. Vertrouw uitsluitend op een hoge standaard, als u uw wasmachine wilt laten repareren.
Dus wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak in door te bellen naar 085- 06 02 027 of via onze online afsprakenplanner!