085 06 02 027 info@witgoedtrouw.nl

Koelkast &

Koelvries

Reparatie

Hoe vaak opent u, uw koelkast per dag?

Hoeveel keer per dag openen u of uw gezinsleden gemiddeld uw koelkast? U kunt waarschijnlijk niet eens in de buurt komen van een zelfverzekerde gok. Dat laat alleen maar zien hoeveel we vertrouwen op onze koelkasten. In tegenstelling tot andere apparaten, die alleen in gebruik zijn als ze handmatig worden ingeschakeld, werkt de koelkast de klok rond om ons voedsel vers te houden. 

Koelkast Reparatie aan huis in Amsterdam en de randstad

Wanneer uw koelkast tekenen van een storing begint te vertonen, zoals sissen, lekken of onvoldoende koeling, zijn tijdige koelkastreparaties belangrijk om groot voedselbederf te voorkomen. Bel Witgoed Trouw op het moment dat u vermoedt dat u deskundige reparatie van de koeling nodig heeft. Van het vervangen van uw thermostaatregelaar tot het installeren van een nieuwe deurschakelaar, we zullen er alles aan doen om uw koelkast volledig te laten functioneren en ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de prestaties van uw apparaat. We kunnen ook reparatie van vriezers uitvoeren. Voor full-service koelkastreparatie in de omgeving van Amsterdam en de Randstad, is Witgoed Trouw het team voor de klus.

Amateur-koelkastreparaties leiden vaak tot meer schade, dus gooi die stoffige oude koelkast-reparatiehandleiding weg en bel vandaag nog Witgoed Trouw. U kunt niets minder dan langdurige resultaten en de grootst mogelijke professionaliteit verwachten van ons koelkastherstelserviceteam. U krijgt altijd standaard 1 jaar garantie op de reparatie en onderdelen. Neem nu contact met ons op 085 06 02 027 of plan direct een afspraak in. 

 

 

Reparatie inplannen