085 06 02 027 info@witgoedtrouw.nl

Vaatwasser

reparatie

alkmaar 

Op zoek naar vaatwasser reparatie in Alkmaar

Wilt u uw vaatwasser repareren in Alkmaar? Dan bent u bij Witgoed Trouw aan het juiste adres! Wij repareren uw vaatwasser snel en deskundig in Alkmaar.

Witgoed Trouw repareert vaatwassers van alle merken en modellen. Of uw vaatwasser nu een foutcode heeft of buitensporige geluiden maakt enz. We zijn maar al te bekend met deze fouten en streven ernaar om zo snel mogelijk om uw vaatwasser weer aan de praat te krijgen. 

Al onze reparaties worden geleverd met standaard 1 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Maak direct een afspraak en bel 085- 06 02 027  of plan een afspraak in via onze online afsprakenplanner.

 

Reparatie inplannen

Mijn wasmachine heeft dringend hulp nodig!

Op zoek naar een wasmachine reparatie service bij u in de buurt? Zoek dan niet verder dan Witgoed Trouw Alkmaar. Wij bieden snelle en efficiënte wasmachine reparaties in Alkmaar en omgeving. Al onze reparatie monteurs zijn lokaal gevestigd bij u in de buurt en zijn volledig gekwalificeerd om elk apparaat probleem op te lossen, ongeacht het merk of model van het apparaat – wij voeren reparaties uit op vrijstaande en ingebouwde wasmachines van alle merken! Binnen 24 uur kunnen wij bij u voor de deur staan.

Naast ons standaard gereedschap, hebben we ook veel reserveonderdelen op voorraad, zodat we uw wasmachine bij ons eerste bezoek kunnen repareren. Bovendien zijn onze service en prijzen zeer concurrerend en zijn er geen verborgen kosten. Daarnaast geven wij al onze klanten 12 maanden garantie op alle reparaties.

Vaste prijs voor alle arbeids- en diagnosekosten

Onze wasmachine reparatie service garandeert vaste arbeids- en diagnosekosten. Dit betekent dat u een vaste prijs krijgt voor de reparatiewerkzaamheden. Soms zijn er reserveonderdelen nodig om uw apparaat weer aan de praat te krijgen, in dergelijke omstandigheden krijgt u een prijsopgave voor de bestelling.

Moderne machines zijn een onvervangbaar gemak geworden, ze hebben zoveel nuttige functies en ze zijn beter geworden in het schoonmaken, ze gebruiken minder wasmiddel, minder water en minder energie. Maar het zijn ook veel complexere apparaten geworden die veel meer onderdelen en elektronica hebben, waardoor de kans op storingen en defecten toeneemt.

Veel voorkomende problemen:

Wasmachine wil niet starten.
Het is de meest basale van alle wasmachinestoringen: de machine wil niet starten. U hebt de kleren in de wasbak gedaan, op de “ON”-knop gedrukt of aan de draaiknop gedraaid, en dan gebeurt er niets.

De wasmachine maakt de kleren niet goed schoon.

Dit is misschien een van de meest frustrerende problemen met de wasmachine, omdat u het pas merkt nadat de kleding een volledige cyclus heeft doorlopen. Nadat u uw kleding hebt gewassen, haalt u ze uit de wasmachine en ziet u dat uw zogenaamd schone kleding bedekt is met pluizen, haren en ander licht vuil.

 

Wasmachine maakt harde geluiden.

Een van de meest vervelende wasmachine problemen is wanneer de wasmachine bonzende, knarsende of dreunende geluiden maakt tijdens de agitatie of centrifuge cyclus. Repareer dit probleem zo snel mogelijk, aangezien dit soort bewegingen de wasmachine kan beschadigen en nieuwe problemen kan veroorzaken.

De wasmachine centrifugeert niet.

Bij dit veelvoorkomende probleem met de wasmachine is de wasbak leeg, maar hij wil niet centrifugeren. Centrifugeren op hoge snelheid is de actie die het water uit de kleding perst, zodat het in de droger kan worden gedroogd.

Wasmachine vult zich met water maar loopt niet leeg.

Veel huiseigenaren hebben de onaangename ervaring gehad dat ze het deksel van de wasmachine optilden om te ontdekken dat hun kleren in een bak met troebel grijs water dreven.

Wasmachine trilt, schudt of loopt.

Als uw wasmachine draait, vooral tijdens het centrifugeren, kan hij hevig schudden of trillen, vaak zo erg dat de machine gaat lopen. Dit kan duidelijker zijn als u een hoog rendement machine hebt, die sneller centrifugeert dan andere. Lopende machines zijn zeer gevaarlijk omdat ze kunnen losraken van de waterleidingen of de afvoerleiding, of omdat ze kunnen trekken aan het netsnoer en een elektrische brand kunnen veroorzaken.

Vraag altijd een professional!

Wees gewaarschuwd dat het zelf repareren van uw wasmachine niet alleen meer schade aan uw apparaat kan toebrengen, maar ook niet veilig is en gevaarlijk kan zijn. Daarom werken wij met gekwalificeerde, vakkundige en ervaren monteurs die in staat zijn om elk probleem met het apparaat veilig en efficiënt op te lossen.

Boek nu uw lokale wasmachine reparateur.

Dus als uw apparaat kapot is, boek dan uw wasmachine reparatie service bij een professioneel bedrijf – bel nu Witgoed Trouw Alkmaar op 085- 06 02 027 en plan vandaag nog een afspraak in met een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers. U kunt ook gebruik maken van ons snel en eenvoudig online afsprakenplanner.