085 06 02 027 info@witgoedtrouw.nl

Wasmachine

reparatie

Delft

Op zoek naar wasmachine reparatie in Delft?

Wilt u uw wasmachine repareren in Delft? Dan bent u bij Witgoed Trouw aan het juiste adres! Wij repareren uw wasmachine snel en deskundig in Delft.

Witgoed Trouw repareert wasmachines van alle merken en modellen. Of uw wasmachine nu een foutcode heeft of buitensporige geluiden maakt enz. We zijn maar al te bekend met deze fouten en streven ernaar om zo snel mogelijk om uw wasmachine weer aan de praat te krijgen. 

Al onze reparaties worden geleverd met standaard 1 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Maak direct een afspraak en bel 085- 06 02 027  of plan een afspraak in via onze online afsprakenplanner. Ook staan onze monteurs voor u klaar voor de reparatie van wasdrogers en vaatwassers.

Reparatie inplannen

Help, mijn wasmachine is stuk!

Wasmachinestoringen zijn waarschijnlijk de meest vervelende en frustrerende huishoudelijke rampen die uw dagelijkse ronde beïnvloeden. Het is een crisis die snel optreden vereist. De meeste mensen vrezen dat een wasmachine reparatie duur zal zijn en lang zal duren, dus kiezen ze meestal voor een nieuwe wasmachine die het probleem in een mum van tijd en met een minimum aan gedoe zal verhelpen.

 Bij Witgoed Trouw Delft kunt u er zeker van zijn dat uw wasmachine reparatie in de meeste gevallen veel goedkoper is dan vervanging, en als dat niet zo is, zullen we eerlijk zijn en u vertellen dat reparatie naar onze mening niet kosteneffectief is. Wij repareren alle wasmachines voor een vast tarief van €69,- (exclusief onderdeel kosten) voor wasmachine reparatie, dat wij u vooraf zullen aanbieden, zodat er geen verborgen verrassingen zijn.

Bovendien komen onze goed opgeleide en ervaren wasmachinemonteurs snel naar u toe, waar u ook woont in Delft en omgeving met onze volledig uitgeruste reparatiewagen. Wij voeren de wasmachine reparatie ter plekke uit en geven u precies aan wat wij doen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Snelle, gemakkelijke wasmachinereparatie

Onze reparatieteams werken zeven dagen per week, dus u kunt een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Als u belt, is het handig als u ons het merk en model van uw wasmachine geeft, en een algemeen idee van wat er mis mee is. Dit zal ervoor zorgen dat wij u sneller kunnen helpen.

Veel voorkomende defecten aan wasmachines

Zelfs als uw wasmachine niet helemaal stopt met werken, kan het zijn dat er tekenen zijn dat hij ‘ziek’ is. Als u een van deze symptomen opmerkt, is het verstandig om direct contact op te nemen met Witgoed Trouw zodat het probleem niet erger wordt en moeilijker te verhelpen is:

Trillen en stuiteren.

De meeste wasmachines trillen en schudden tot op zekere hoogte, maar als uw machine plotseling heftiger wordt in zijn bewegingen is het beste wat u kan doen de schokdempers laten controleren.

Als het water niet uit de machine wil lopen, kan het gewoon een verstopte slang of filter zijn, of iets onheilspellenders zoals een kapotte pomp of een ernstig defect in de machine zelf. Bel ons dan direct om een afspraak te maken.

Gescheurde kleren.

Ja, gescheurde jeans zijn misschien in de mode, maar als uw wasmachine het wasgoed begint op te vreten, probeert hij niet trendy te zijn. Schakel een expert in om te zien of er een probleem is met de trommel.

 

Rare geluiden.

Overmatig lawaai, zoals te veel trillen, kan een teken zijn dat er iets is losgeraakt of achter de trommel is blijven haken, er kan een probleem zijn met de pomp of de lagers kunnen versleten of beschadigd zijn.

Hij draait niet meer.

Als de machine niet draait, kan dat te wijten zijn aan iets eenvoudigs, zoals een te grote lading, of het kan een teken zijn van problemen met de motor of een verstopte afvoerpomp.

Geen water.

Als er geen water wordt aangezogen, controleer dan eerst de kranen en de slang-tap-aansluiting op belemmeringen. Als alles er goed uitziet, kan er een probleem zijn met de waterklep of de pompkranen, en kunt u het beste de vakman inschakelen.

De deur zit vast.

Als de deur niet opengaat, moet u controleren of er geen water in de wasmachine zit, want de meeste machines gaan niet open als er water in de trommel zit. Defecte deuren kunnen ook te wijten zijn aan problemen met de schakelaar, waardoor het slot niet meer opengaat, of mogelijk vastlopen als gevolg van schade. Geen zorgen, wij kunnen het repareren.

Hij werkt helemaal niet meer.

Wanneer de machine niet meer werkt en niet meer wil aanslaan, hoeft dat geen catastrofale storing te zijn. De oorzaak kan liggen aan een defecte/beschadigde schakelaar, bedrading, oververhitting, of de vergrendeling op de deur werkt niet. Neem contact op met ons en wij zullen proberen meteen een diagnose te stellen en het probleem op te lossen.

Nare geurtjes.

Als uw wasmachine een onaangename geur verspreidt, moet hij gewoon goed schoongemaakt en doorgespoeld worden. Er kunnen zich schimmels en bacteriën hebben opgehoopt in de filters, de wasmiddellade en rond de rubberen afdichtingen.

 Wij repareren alle grote merken wasmachines

De lijst met defecten en storingen die we hierboven hebben opgesomd, is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de mogelijke reparaties die uw wasmachine tijdens zijn levensduur nodig kan hebben. Wasmachines zijn de hardst werkende apparaten – vooral in een druk gezinshuis – dus het is onvermijdelijk dat ze van tijd tot tijd verslijten en stuk gaan. Een defect hoeft echter niet fataal te zijn, vooral niet als u direct een afspraak maakt.

Onze monteurs voeren snelle beoordelingen en diagnoses uit en zijn experts in het oplossen van allerlei problemen, zoals het vervangen van defecte trommels en verstopte pompen, het repareren van kapotte deurafdichtingen en gebroken riemen, en het installeren van nieuwe schakelaars. Onze service komt met standaard 12 maanden garantie. Dus wacht niet te lang met uw wasmachine en bel ons vandaag nog om een afspraak te maken!